Γ. ΣΙΛΙΓΑΡΔΑΚΗΣ: «ΑΝΟΙΓΜΑ» ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!

Γ. ΣΙΛΙΓΑΡΔΑΚΗΣ: «ΑΝΟΙΓΜΑ» ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!

Ο τουριστικός επιχειρηματίας Γιώργος Σιλιγαρδάκης που δραστηριοποιείται στην Κρήτη με το γραφείο Mega Travel Selection ανέλαβε στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών που έχει αναλάβει για το 2015 για τον προορισμό Μεσσηνία να φέρει Γάλλους διαμορφωτές αποφάσεων για τον προορισμό που θα επιλέξουν οι συμπατριώτες τους. 

Απώτερος στόχος των συγκεκριμένων προωθητικών ενεργειών ήταν οι Γάλλοι δημοσιγροάφοι, οι decision makers και οι group organisers να γνωρίσουν  το ιδανικό αντάμωμα πολιτισμού, φύσης, ιστορίας και φιλοξενίας που προσφέρει η Μεσσηνία. Ήδη έχουν δημοσιευτεί ποικίλα άρθρα σε διάφορα περιοδικά της Γαλλίας, όπως τα: Le Quoditien, Tourmag, Tourismedegroup, Tour Hebdo, L’ Echo Touristique κ.λπ., με αξιόλογες αναφορές για την Μεσσηνία και τη δυνατότητα ανάπτυξης του προορισμού στη γαλλική αγορά.

Η γαλλική αγορά είναι ικανή να στηρίξει μια μεγάλη σεζόν για τον τουρισμό της Μεσσηνίας, ενώ τα πρώτα άρθρα έχουν ήδη γραφτεί για την περιοχή, συστήνοντάς την ως τον καινούργιο προορισμό για τους Γάλλους, επισημαίνει το δημοσίευμα στην εφημερίδα «Ελευθερία».

Ο Γιώργος Σιλιγαρδάκης δεν διστάζει να δηλώσει ότι η Νότια Πελοπόννησος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την πατρίδα του αλλά και από άλλους επώνυμους διεθνώς προορισμούς, όπως η Ρόδος και η Κως. Μιλώντας πάντως για τις υποδομές, κάνει λόγο για αναγκαίες επενδύσεις σε καταλύματα και για αύξηση του αριθμού των ξενοδοχειακών κλινών στη Μεσσηνία. «Μεγαλύτερη προσφορά ισοδυναμεί με αυξημένη ζήτηση» τονίζει ο κ. Σιλιγαρδάκης.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Γ. Σιιλιγαρδάκη πληκτρολογώντας

http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/tourismos...