Ένα ξεχωριστό συνέδριο στην Κρήτη με την υποστήριξη του Welcome Holidays

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Out of the blue Capsis στην Αγ.Πελαγία το συνέδριο για το “εταιρικό ευ ζην” και τον τουρισμό πολυτελείας που διοργανώθηκε από την εταιρεία Connection ( εταιρεία marketing με έδρα το Λονδίνο ) και το ξενοδοχείο, με την χορηγική υποστήριξη του Welcome Holidays στο Ηράκλειο.

Ένα ξεχωριστό συνέδριο στην Κρήτη με την υποστήριξη του Welcome Holidays

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  στο Out of the blue Capsis στην Αγ.Πελαγία το συνέδριο για το “εταιρικό ευ ζην” και τον τουρισμό πολυτελείας που διοργανώθηκε από την εταιρεία Connection ( εταιρεία marketing με έδρα το Λονδίνο ) και το ξενοδοχείο, με την χορηγική υποστήριξη του Welcome Holidays στο Ηράκλειο.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του συνεδρίου σημείωσε απόλυτη επιτυχία όπως παρατήρησαν τόσο οι διοργανωτές όσο και οι ομιλητές που πήραν μέρος. 

Συμμετέχοντες στο συνέδριο ήταν γραφεία και ξενοδοχεία που ασχολούνται με υπηρεσίες ευ ζην σε ανώτερα επίπεδα παροχής υπηρεσιών πολυτελείας αλλά και ” αγοραστές ” αυτών των υπηρεσιών από διάφορες χώρες της Ε.Ε ,της Λατινικής Αμερικής , της Κορέας αλλά και χωρών  της Ασίας ευρύτερα.

Οι εργασίες έλαβαν χώρα από την Δευτέρα 7/5 ως και Τρίτη 8/5/18 με πλούσιο πρόγραμμα για όλους τους συμμετέχοντες.

Μιλώντας στο holidaynews.gr o Ceo του Welcome Holidays κ.Γιώργος Σιλιγαρδάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συμμετοχή του γραφείου στο συνέδριο και τόνισε παράλληλα ότι το στοίχημα του τουρισμού είναι η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα.

Ο ίδιος τόνισε ότι ” Η Κρήτη και η Ελλάδα γενικότερα με αφορμή αυτό το συνέδριο πρέπει να αναπτύξει περαιτέρω τον υψηλού επιπέδου θεματικό τουρισμό από τον οποίο  μπορεί να αντλήσει όχι τόσο μεγάλα νούμερα αφίξεων ( μαζικότητα τουρισμού ) όσο μπορεί να ωφεληθεί χρηματικά δημιουργώντας παράλληλα ένα ξεχωριστό για την  Μεσόγειο asset.”

Με την χορηγία τους υποστήριξαν το συνέδριο ο ΕΟΤ και το ξενοδοχείο ABATON της οικογένειας Καλουτσάκη

που λειτουργεί από φέτος στη περιοχή της Χερσονήσου.

https://www.youtube.com/watch?v=RLv4jG4xudU&feature=youtu.be