Γάλλοι ταξιδιωτικοί πράκτορες στην Κρήτη

Στην Αγία Πελαγία και στο ξενοδοχείο Out of the Blue Capsis Elite Resort φιλοξενήθηκαν, από τις 19 μέχρι τις 22 Μαΐου, 95 ταξιδιωτικοί πράκτορες και decision makers του τουριστικού οργανισμού Thalasso No1 / O Voyages, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς «παίχτες» στη διοργάνωση ταξιδιών, στη γαλλική αγορά.

Γάλλοι ταξιδιωτικοί πράκτορες στην Κρήτη

Την πρωτοβουλία ανέλαβε η εταιρία Welcome Holidays, επίσημος αντιπρόσωπος της Thalasso No1 / O Voyages και στην Κρήτη.

Τους Γάλλους πράκτορες υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ο διευθύνων σύμβουλος της Welcome Holidays, κ. Γεώργιος Σιλιγαρδάκης, προσφέροντάς τους μια πρώτη «γεύση» της Κρητικής φιλοξενίας και παράδοσης.

Στο διάστημα της φιλοξενίας τους, οι Γάλλοι ταξιδιωτικοί πράκτορες ενημερώθηκαν εκτενώς για το τουριστικό πρόγραμμα της Thalasso No1 / O Voyages για την Κρήτη και την Ελλάδα συνολικά, ενώ, παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά δημοφιλείς προορισμούς του νησιού, αλλά και τις τουριστικές υπηρεσίες του τόπου.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της επίσκεψης, η διευθύντρια της Welcome Holidays, κα. Κατερίνα Μαρκετάκη, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση των συνεργατών της Thalasso No1 / O Voyages για τη διοργάνωση του event και τόνισε πόσο σημαντικό είναι να γίνονται τέτοιες δράσεις, καθώς παρέχουν τη δυνατότητα σε επιλεγμένους πράκτορες και decision makers να γνωρίσουν από κοντά τον εκάστοτε τουριστικό προορισμό και τις υπηρεσίες που παρέχει.

Η Thalasso No1 / O Voyages, με παρουσία 12 και πλέον χρόνων στην ελληνική τουριστική αγορά και με πρόγραμμα σε Κρήτη, Ρόδο, Αθήνα, Πελοπόννησο και διάφορα άλλα νησιά, θεωρείται από τις κύριες δυνάμεις εισερχόμενου τουρισμού στη χώρα μας από τη Γαλλία.